de mooiste cadeaus, favoriete webwinkels deel 2

Twee weken geleden schreef ik dat ik elke week mijn favoriete webwinkels zou uitlichten, en toen was het vorige week ineens een beetje stil. Ik lag met griep op bed en met de zeldzame luxe van 1 kind op school en 1 kind uit logeren besloot ik er uitgebreid van te genieten. Voor zover je van griep kunt genieten, uiteraard.

In ieder geval is de griep weer over en het kind weer terug, dus we zijn terug in ons normale ritme. Dat betekent voor vandaag weer een aflevering van mijn favoriete webshops, elke week tot aan de kerst! Omdat Sinterklaas wel een beetje hulp kan gebruiken :)

Vorige week liet ik je een paar van mijn favoriete Etsy-shops zien, vandaag mijn favoriete kindershops. Niet alleen tijdens de feestdagen, maar het hele jaar door leuk!

1. Kleine Koning

kleinekoningcolsjaal_jongen

Met stip op 1, de winkel van Janneke. Natuurlijk omdat Janneke een lieve vriendin is, maar bovenal omdat ze een prachtige selectie originele kinderspullen verkoopt én omdat ze alles met zoveel liefde en aandacht voor detail doet. De webshop zelf is al een plaatje om naar te kijken (vind ik zelf altijd erg belangrijk) dus het is de moeite waard om door te klikken, maar het gaat natuurlijk om wat je in huis krijgt. En de aandacht die in de verpakking gaat vind ik echt bijzonder: zelfs als ik iets bestel (en wij kennen elkaar natuurlijk) krijg ik dat in een mooi pakje, leuk ingepakt en altijd met een lief kaartje erbij. Absoluut een aanrader dus, de Kleine Koning. Mijn favoriete items uit haar shop zijn de bretels, de betaalbare leren slofjes, de nieuwe stropdassen en al die fijne Babylegs. (Weet je nog niet wat Babylegs zijn? Een soort open sokken, bedoeld om het gat te dichten tussen sok en omhoog kruipende broekspijp. Ideaal dus voor kindjes op de fiets of in de draagzak, wij gebruiken ze hier dagelijks!) Nog op mijn verlanglijstje: deze makkelijke colsjaal en deze fantastische pilotenmuts voor onze kleine opdonder.

2. Lovy

Waarschijnlijk al eens eerder hier genoemd, deze shop die kindersieraden verkoopt. Niet van dat neppe, gewoon echte mooie handgemaakte sieraden, met parels en bedeltjes die je ook nog eens kunt personaliseren. De shop is van Laura, en ook dit is een webwinkel waar ik graag cadeautjes koop omdat de pakketjes altijd heel mooi zijn ingepakt en de service absoluut top is. Laura verkoopt sieraden voor baby’s, jongens, meisjes, en mama’s. Zeker even kijken! Voor onze jongens heb ik deze stoere armband op het oog, voor kraamcadeau kies ik er hier vaak eentje uit.

Ik wilde eigenlijk alleen de bijzondere webshops laten zien, waar alles met aandacht gaat. Maar soms zoek je gewoon iets anders. Ik kon het dus toch niet laten, en deel nog 2 wat minder persoonlijke favorieten Minder persoonlijk, niet minder favoriet. Zoek je nog mooie kleertjes voor een van de feesten die eraan komen? Op Orange Mayonnaise vind je een waanzinnige collectie toffe kleding, net even anders dan anders, helemaal fijn. Wel wat aan de dure kant, dus als je voor weinig toch mooie merkkleding wil, kijk dan eens bij VintyKids: tweedehands merkkleding. Alles wordt uitvoerig geselecteerd en gecontroleerd, en als je iets bestelt krijg je het binnen alsof het nieuw is. Wij zijn tevreden klanten.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie