about

Hallo! Ik ben Inge Speekenbrink, mama van Teun (2010) en Oscar (2013) en getrouwd met Robin.

348

Ik ben (zelfbenoemd) serieel ondernemer. Oftewel: ik heb duizend-en-één waanzinnige briljante ideeën. Per dag. Meestal zijn ze niet uitvoerbaar, soms gewoon simpelweg slecht. Soms zijn ze ontzettend goed, maar heb ik gewoon niet de tijd of de vaardigheden om er iets mee te doen.

Na zo’n 30 jaar zoeken ben ik er wel redelijk uit wat bij mij past en wat de prioriteiten zijn in mijn leven. Dat is al een geweldige filter voor veel ideeën, maar niet voor alle.

Zo werd ik dus ooit ondernemer. Zo was ik life coach. Zo is dit blog in 2012 ontstaan. Zo ben ik inmiddels fotograaf. Zo heb ik nog een aantal projecten lopen waar ik nog niet teveel over durf te vertellen. Zo begin ik ooit misschien nog eens een ideeënfabriek. Of word ik meubelmaker. Wie zal het zeggen.

Er zijn echter twee constanten in mijn leven geweest: schrijven en fotograferen doe ik altijd. Ik schrijf hier over alles wat me bezig houdt. Ja, ooit begon ik dit blog met een duidelijk doel voor ogen, maar dat doel is al 20 keer gewijzigd. Een blog over van alles en nog wat dus. Over mij. En over mijn leven.

Ik vind het ontzettend fijn dat je mee leest :)

Meer over mij:

  • ik heb een voorliefde voor rode lipstick (maar draag het zelden. Veel te ingewikkeld.)
  • ik hou van lekker eten en koken (en doe hard mijn best om dat lekkers ook gezond te laten zijn)
  • en ik hou van boeken. Ook van lezen natuurlijk, maar vooral van boeken. Weet je nog die bibliotheek in Disney’s Belle en het Beest? Nou, dat is mijn voorbeeld. Voor als ik later groot ben.
  • ik heb een lichte obsessie met tatoeages
  • ik probeer een obsessie te ontwikkelen met hardlopen (dat wil nog niet zo lukken)
  • en ik ben er vrijwel van overtuigd dat alles op te lossen is met een kop koffie óf een glas rode wijn (afhankelijk van het tijdstip, natuurlijk)

Nóg meer weten? Neem hier contact met me op!