bijzondere cadeaus

Wij hebben een cadeaulade voor die keren dat we op het laatste moment een cadeautje nodig hebben (of voor als we vergeten zijn iets te kopen…oeps!). Maar er zijn ook momenten (of personen) die wat extra aandacht verdienen. Dat geldt niet alleen voor bruiloften of geboortes, maar ook voor de verjaardag van je beste vriendin of van je oma.

Shoppen doen wij eigenlijk altijd online: voor het gemak, maar ook voor het enorme aanbod. In de tijd dat je de Amsterdamse Negen Straatjes bent doorgelopen op zoek naar dat ene bijzondere item, heb je online al lang gevonden wat je zocht.

Marked womanCreative Commons License Photocapy via Compfight

Grote favoriet is natuurlijk Flavourites, de verzameling hippe webshops waar je gemakkelijk kunt zoeken en gegarandeerd nieuwe en leuke dingen tegenkomt.

Iets minder bekend, maar zeker net zo leuk is Etsy. Etsy is een soort Marktplaats voor creatievelingen. Iedereen die zelf iets maakt (van kleren en sieraden tot bloempotten en brievenbussen) kan een winkeltje beginnen binnen Etsy, en beginnen met verkopen. Het leuke aan Etsy is dat het aanbod enorm is, maar dat je door je aankoop toch de kleine ondernemer kunt steunen. Bovendien is (bijna) alles handgemaakt en uniek.

Waar shoppen jullie het liefst?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie