nieuwe schoenen

schoenen

Het is geen geheim: ik hou van winkelen. En ook van schoenen. En aangezien mijn kind nieuwe schoenen nodig heeft, is het deze keer ook nog eens legitiem winkelen. Eén van deze schoenen zou het zomaar eens kunnen worden, dat is, als manlief het ermee eens is. Want ik hou van mooi, maar manlief houdt van praktisch, dus het kan ook nog dat Teun de hele winter in regenlaarzen loopt. Maar als het aan mij ligt, dan die Wallabees, in ’t midden.

1. blauwe boots / 2. paarse desert boots / 3. wallabee / 4. leren desert boots / 5. laars met rits

P.S. De oplettende lezer ziet misschien dat 3 van de 5 schoenen van Clarks zijn. Nee, dat is niet gesponsord, dat is ware liefde. Naast mijn studie werkte ik in de allereerste Clarks brand store in Amsterdam, en sindsdien ben ik verliefd, om de kwaliteit, om de aandacht, en gewoon omdat ik vind dat ze echt hele mooie schoenen maken, voor volwassenen én voor kinderen. Dus, beste meneer of mevrouw van Clarks, mocht u mij willen sponsoren: neem hier contact met mij op en ik offer mezelf graag op om de rest van mijn leven in schoenen van Clarks te lopen. No problemo. Dus.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. menco schreef:

    Tip: Als er geen compromis kan worden gevonden tussen “mooi” van vrouwlief en “praktisch” van manlief kun je kiezen voor “zitten lekker” van zoonlief!

    • mamamanager schreef:

      Lekker zittend?? Pfff… :p

      Maar even echt: natuurlijk moeten ze lekker zitten! Vandaar dat ik ook een voorkeur heb voor Clarks ;)

  2. Liesje schreef:

    Wat Menco zegt… ;-)

    En ik begrijp de voorkeur voor Wallabee!

Geef een reactie