boys will be boys

Kinderen spelen. Zo hoort dat. Rennen, stoeien, jezelf op de grond laten vallen… Teun is er maar druk mee. Hartstikke leuk, natuurlijk, maar ik vond het iets minder leuk toen hij het presteerde om in 1 week tijd 3 broeken kapot te maken. Precies zo bij de knie, weet je wel? Van die fijne scheuren, die over een jaar of 10 waarschijnlijk weer hartstikke hip zijn.

Afijn, ik ben al druk in de weer met knielappen en naaimachine, maar ik vrees dat dit een terugkerend iets gaat zijn. En om dit nou elke paar weken weer te doen, nee, dank je. Superblij ben ik daarom met de nieuwe broeken van het merk Mad-Monkeys. Ik kende het merk helemaal nog niet, maar zij zijn dus kennelijk op het briljante idee gekomen om broeken te maken speciaal voor raggende jongens: broeken met verstevigde kniestukken. (Vraagje voor de meisjesmoeders: zijn het echt alleen jongens, of doen de meisjes net zo hard mee?) De kniestukken kunnen, volgens Mad-Monkeys, niet stuk gaan. Nou, dat is een flinke belofte. Ik zou ze het liefst meteen zelf bestellen, ware het niet dat de broeken beginnen bij maat 110-116, net nog even iets te groot voor hier. Jammer, want de broeken zijn ook nog eens hartstikke stoer.

w-broek-blauw-det-klein

Zou jij er wel één willen voor je zoon (of dochter!)? Dat komt mooi uit, want webshop Zazou heeft nu een winactie waarbij je kans maakt op één van deze broeken!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kunt ze ook gewoon bestellen. Ik vind zelf de blauwe het mooist, maar ze zijn er ook in rood, bruin en zwart.

Wat vind je? Wat voor jou?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie