gaaf voor de winter

winterspul

Echt winter is het nog niet, maar zo voelt het wel. Ik kijk elke ochtend al verlangend naar mijn coltrui en ik kan niet wachten tot het officieel koud genoeg is om ‘m weer uit de kast te halen. Teun wil nog liefst elke dag zijn slippers aan, maar ook voor hem hebben we de truien alweer tevoorschijn gehaald. Sommige dingen past -ie nog, maar hij heeft ook zeker nieuwe dingen nodig. Dit zijn wat favorieten die zeker op mijn lijstje staan:

1. laarsjes / 2. broek / 3.  pinguïn trui / 4. trui / 5. trui met stropdas

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Liesje schreef:

    Oh jee… Ik heb doorgeklikt naar Goldfish… Ik word vreselijk hebberig van al dat leuks voor die kleintjes! Helaas nog zo aan het groeien dat het zonde is om dergelijke aankopen met iets teveel op het prijskaartje te doen zonder me er schuldig over te voelen.
    Die trui met stropdas is geweldig!

    • mamamanager schreef:

      Erg, hè? Ik vind het ook heerlijk om te struinen, maar de meeste kleren komen toch van Hema of H&M, hoor! Teun presteerde het van de zomer om in 1 week tijd 3 broeken stuk te maken (op z’n knieën over de stoep…). Tja, dan ben ik toch blij dat dat geen broeken van 50 euro zijn! Zonde en niet nodig, vind ik. (Schoenen is dan weer een heel ander verhaal, die moeten goede kwaliteit zijn.)

      Maar ik moet toegeven, als ik weer eens wat echt leuks tegenkom, zoals die trui met stropdas inderdaad, dan moet ik mezelf echt inhouden! Voordeel hier is dat we 2 jongens hebben, dus sommige items (jassen, bijvoorbeeld) mogen best wat duurder zijn omdat ik dan hoop dat ze nog een tweede ronde mee kunnen…

Geef een reactie