fijne broodtrommel en drinkbeker + winactie

De winactie is inmiddels afgelopen en de winnaar is bekend. Janneke, gefeliciteerd met je broodtrommel en drinkbeker!

Als je (eerste) kind voor het eerst naar school gaat, wil je graag dat alles perfect is. Dat betekende dus toffe kleren aan, de haren netjes gekamd en natuurlijk zo’n hippe lunchbox mee. Ik had een hele mooie bentobox (bento = hippe Japanse lunch-kunst, voor het geval je het even gemist had) uitgezocht en was stiekem jaloers dat ik ‘m niet zelf mocht houden. Zo ging zoonlief dus naar school, en terwijl hij zijn jas ophing zette ik zijn pauzehap en drinkbeker tussen die van de andere kinderen, alwaar ik moest vaststellen dat niemand zo’n hippe bentobox had, maar iedereen zo’n fijne ouderwetse met Disney princessen of raceauto’s en vliegtuigen.

Duh. Veel leuker natuurlijk voor zo’n kind. Waar bemoei ik me ook eigenlijk mee? Om het nog erger te maken, bleek de hippe bentobox ook eigenlijk helemaal niet makkelijk te bedienen door kinderhanden, want zoonlief kreeg het bakje wel open maar vervolgens niet meer dicht. Dat bakje ging onderweg naar huis dan ook standaard open in de rugzak, waar ik dan weer de uitgekauwde restjes appel uit mocht plukken. Geen succes dus, en ik moest op zoek naar iets anders.

Dus toen Rosti Mepal mij benaderde voor het hosten van een giveaway, zei ik natuurlijk meteen ‘ja’. Je kent het merk ongetwijfeld, van dus die oude vertrouwde lunchtrommeltjes. Maar het merk is met de tijd mee gegaan en er staat een mooie collectie in de vernieuwde webshop, met onder andere deze handige kruidenpotjes en mooie kleurige schalen.

serveren

Ik mocht de broodtrommel en drinkbeker voor jullie uittesten, al valt er natuurlijk weinig uit te testen. Een product wordt niet zomaar een klassieker. Het trommeltje met Cars-afbeelding was uiteraard meteen een succes bij zoonlief, en hij liet het op school trots zien aan iedereen die ook maar enigszins geïnteresseerd leek. De broodtrommel is iets groot voor kleine kinderhandjes, maar daar lijkt meneer zelf geen last van te hebben. Even oefenen met openen en sluiten en sindsdien gaat het goed. De drinkbeker heeft een schroefdop en ook die gaat moeiteloos. De dop mag liever niet in de vaatwasser maar de rest wel en het duo wordt hier met veel plezier gebruikt.

doe mee en win!

En het allerleukste is natuurlijk dat ik een setje mag weggeven! Dus wil jij zo’n fijne broodtrommel en drinkbeker winnen?

352-w750351-w750

Klik dan hieronder om mijn Facebook pagina te bezoeken en mee te doen. Een bezoekje alleen is voldoende, maar like & share wordt zeer gewaardeerd! Dankjewel voor het meedoen!

a Rafflecopter giveaway

Ik maak gebruik van Rafflecopter voor deze winactie. Een eerste keer voor mij dus wees lief mocht het niet helemaal soepeltjes verlopen, ik doe mijn best! De actie loopt tot donderdag 4 december 2014 23.59 uur en is alleen voor inwoners van Nederland. Als je de broodtrommel en beker hebt gewonnen, neem ik contact met je op en kun je in de shop van Rosti Mepal je eigen favoriete dessin uitkiezen, wat door Rosti Mepal vervolgens naar jou wordt verzonden. Vragen? Stuur me een berichtje!

UPDATE: je deelname aan de winactie is pas bevestigd als je via bovenstaande venster inlogt met je Facebook-profiel, vervolgens klikt op “Visit Us” en na het bezoeken van de pagina op Facebook hier op mamamanager.nl in het venstertje weer klikt op “I visited!”. 

9 reacties

  1. Marit schreef:

    leuk,ik doe graag mee!

  2. Anita H. schreef:

    Ik doe ook mee!

  3. Sanne Slager schreef:

    Hoop dat het meedoen met de actie nu gelukt is!

  4. Nathalie schreef:

    Ik vond het erg ingewikkeld

    • mamamanager schreef:

      Ja, helaas moet ik je gelijk geven. Voor de eerlijkheid leek het me beter de winactie via een programma zoals Rafllecopter te laten lopen, maar het is niet echt ideaal. Voor een volgende keer kijken of het anders kan!

  1. 2 december 2014

    […] P.S. Je kunt nog tot donderdagnacht meedoen met de winactie! […]

Geef een reactie