de leukste moederdagcadeaus

Omdat window shoppen leuk is, er overal inspiratie is (en ja, ahum, om mijn man een eindje op weg te helpen), vandaag een overzicht van mijn favoriete moederdagcadeaus! En ja, ik weet het, het is maar commercieel gedoe, maar ik hou nou eenmaal van cadeautjes en Moederdag lijkt mij toevallig de perfecte reden om een cadeautje te krijgen.

boerenbont Blond Amsterdam borden

Met stip op 1: het ontbijt op bed. Niks fijner dan een kop dampende espresso naast mijn bed met 2 beschuitjes ernaast.

Een knutselwerkje mag natuurlijk niet ontbreken. Hoe lelijker, hoe beter, en liefst een beetje corny. Mochten je kinderen trouwens nog niet naar school gaan, dan hebben ze wellicht een beetje hulp (van papa) nodig bij het maken van een dergelijk knutselwerkje. De Albert Heijn zou de Albert Heijn niet zijn als ze niet uitgebreid aandacht hadden voor Moederdag, en dit jaar komen ze met een speciale Moederdaguitgave vol ideeën. Ideaal voor papa’s dus. Je kunt ‘m halen in de winkel of hier online bekijken. Ook fijn bij de AH: 2e tijdschrijft gratis (met je Bonus-kaart). Geldig tot 11 mei.

En daarmee staat meteen het eerste echte (gekochte) cadeau op dit lijstje: een tijdschrift. Ik hou enorm van boeken, echt waar, maar er is iets aan een tijdschrift dat gewoon heel goed samengaat met een kopje koffie en een momentje voor jezelf. Ik lees graag de woonbladen, de Linda, de Flow, de Noorderland maar bovenaan op mijn lijstje: de Gentlewoman.

Dit dekbedovertrek is natuurlijk waanzinnig veel te duur voor een Moederdagcadeautje (159,95 om precies te zijn) maar hij is wel ontzettend mooi en bovendien mag manlief er ook onder liggen, dus eigenlijk is het ook een beetje in zijn eigen belang.

Een beetje Moederdagcadeau heeft te maken met een hobby óf met een huishoudelijke taak, als we de reclamefolders moeten geloven. De dag dat ik een strijkijzer van mijn man cadeau krijg, zal vermoedelijk de laatste dag van ons huwelijk worden, maar een hobbycadeautje mag wel. Voor ons familiealbum zoek ik nog dit handige apparaatje.

Ook altijd leuk: een mooie foto op canvas laten afdrukken (nu met 20% korting met code “moeder20” bij Profotonet, mijn favoriete fotoservice).

Tot slot: een nieuwe tatoeage. Waarschijnlijk niet voor elke mama, maar ik heb nog wel plek voor een mooie. Ik weet nog niet precies wat, maar hier verzamel ik in elk geval mijn inspiratie.

En jij? Doen jullie aan Moederdag? Met cadeautjes?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Sanne Slager schreef:

    Idd commercieel, maar het lijkt me toch erg leuk om voor het eerst verrast te worden op Moederdag…

    • mamamanager schreef:

      Ja he, Sanne?! Ik vond die eerste keer ook extra speciaal, alsof je bent toegetreden tot een speciale club! Geniet ervan volgende week!

Geef een reactie