mamamaandag: terug!

Terug van weggeweest: mamamaandag. Omdat ik het zo miste en omdat er teveel leuks op het internet rondslingert om voor mezelf te houden. Hier dus weer, als vanouds, de leukste links!

Het is meivakantie bij ons, en ik kijk er naar uit samen leuke dingen te gaan doen. Een dagje Artis staat al op de planning, en daarnaast natuurlijk morgen Bevrijdingspop en zo vaak het weer het toestaat gaan we lekker het park in. Omdat ik geen risico wil lopen, heb ik voor beide kids deze armbandjes met naam besteld. De jongste kan ‘m niet zelf afdoen en dat is een enorm plus.

Wat vindt mijn kind van mij? Wat een geweldig leuk idee, dit interview.

Hoe groter onze jongste wordt, hoe meer ruzie er is in huis. De twee jongens zijn steeds meer samen aan het spelen, en dat gaat vaak goed, maar (uiteraard) vaak ook niet. Maar wat doe je bij ruzie tussen broers (of zussen)? Laat je de kinderen excuses maken? Dit artikel biedt nuttige tips voor hoe wel en hoe niet.

Deze fotodocumentaire van fotograaf Sarah Roberston is waanzinnig.

Omdat alles wat Tina Fey doet heel erg gaaf is. (The Last Fuckable Day.)

Deze mensen eten alleen maar steak. Uh… eng en fascinerend tegelijkertijd.

Wat heb ik gemist? Deze film wil ik zien. En ik wil het boek lezen.

Aanrader: de tempura van groene en witte asperge, recept in de Allerhande van deze maand. Yum!

tempura van asperge tempura van asperge

You may also like...

Geef een reactie