mamamaandag: het is zomer!

Wij hadden een geweldige paar dagen, die eigenlijk meer aanvoelden als een mini-vakantie. Dat kon ook niet anders met dit heerlijke weer! Na zo’n heerlijk weekend moeten we helaas weer terug naar de maandag, maar gelukkig kun je even pauze nemen en hier de leukste links van afgelopen week bekijken.

mamamaandag het is zomer

Een Kickstarter campaign om een documentaire te maken over body image. Ik ben voor.

Whoa! Een online magazine / super begin van je dag. Het ziet er ontzettend leuk uit (kijk ook het gratis filmpje!) en kost maar 2,99 per maand.

Een niet zo standaard verhaal over moeders die fulltime werken.

Ik ben in staat elke plant dood te laten gaan, maar dit moet ik toch eens proberen. Dus je plukt de blaadjes van een vetplant, legt zo los op wat droge aarde, en voila! Ineens heb je nieuwe plantjes! Ik snap het niet.

Ik lees graag het blog van Gala Darling, het is zo lekker out-of-this-world. Zo ook dit artikel over het houden van je eigen maanfeestje. Stiekem lijkt het me geweldig om midden in de nacht met kaarsjes en in de volle maan te mediteren. Wie doet er met me mee?

Ik hou wel van een leuke quiz. Deze bijvoorbeeld: welk Tori Amos nummer ben jij? Ik had Silent all these years: “You are a bohemian at heart. You’re earthy, introspective, and more often than not a homebody. You relish your private time and space and devote most of your energy to making that space your oasis.” Geen idee of het waar is, maar het klinkt leuk.

Oud, maar nog steeds leuk: de parenting olympics.

Voor het maken van sommige dingen (roomijs bijvoorbeeld) heb je eigenlijk rauwe eieren nodig, en daar hou ik niet zo van. Hier lees je hoe je zelf eieren in poedervorm kunt maken. Zou dat werken?

Ik lees graag alles over productivity hacks en planning, en ik vind het altijd fijn om te zien hoe andere mensen hun werk organiseren. Hier zie je hoe Ali Edwards haar dag indeelt.

Het begin en het einde van het schooljaar. Nog eventjes en we kunnen er over meepraten.

Freaky! Mocht je ooit door de Amerikaanse Immigrations moeten om bij je lief te zijn, dan moet je dit soort vragen kunnen beantwoorden.

Wow. Over kindness.

Make everything ok.

Hoe was jouw weekend?
Fijne week!

You may also like...

Geef een reactie