mamamaandag: crisis en girl crush

mamamaandag instagram mamamaandag instagram mamamaandag instagramOok op Instagram? Volg mij hier.

Russel Brand… blijft me verbazen. Dit compilatiefilmpje laat zien waarom.

Soms kijk ik het nieuws en vraag ik me af waar het nu in vredesnaam over gaat. Weten al die mensen het zelf nog wel? Neem de crisis bijvoorbeeld: ik snap in grote lijnen best wat er is gebeurd, maar de complete achtergrond, het hoe en waarom, daar zou ik best meer van willen weten. Het recent uitgekomen boek van Joris Luyendijk heeft mijn interesse weer gewekt, dus deze boeken staan nog op mijn lijstje, net als het boek van Joris Luyendijk zelf.

Vastgeplakt aan je telefoon? Deze cartoons zijn pijnlijk en grappig tegelijk…

Onze oudste is nog niet zo aan het schrijven, maar op deze manier kun je spelenderwijs toch met letters oefenen.

Ik heb weer een tof Nederlands merk ontdekt, dat gave joggingbroekjes voor jongens verkoopt, zelfs tot maat 104.

Lekker eten, maar dan wel verantwoord, en liefst een hoop minder suiker. Best lastig, zeker als je ook af en toe je kinderen (of jezelf!) wil verwennen. VoedZo heeft een e-book in de webshop met recepten die hier super geschikt voor zijn. Nu als aanbieding in een alles-in-één pakket te koop.

De schrijfster van het helaas niet meer bestaande blog Pink Ronnie geeft workshops over memory keeping. Oftewel, hoe je mooie familiealbums maakt. Elke keer weer inspiratie op haar site en die online workshop ziet er ook heel aantrekkelijk uit.

Terwijl ik de laatste negerzoen naar binnen werkte, ontdekte ik de techniek die stomach vacuuming heet. Oftewel, een bepaalde ademtechniek die jou een sixpack bezorgt. Werkt het? Geen idee, maar proberen kan altijd, toch?

 

Al klikkend door Youtube vond ik ook deze korte film over genderidentiteit, een onderwerpt dat me altijd fascineert.

 

En als je dan toch aan het kijken bent, kijk dan ook meteen even Ruby Rose, die niet alleen iedereen’s nieuwe girl crush is, maar ook nog eens supertoffe kapsels heeft waar ik helemaal fan van ben.

You may also like...

Geef een reactie