mamamaandag: happy anniversary

 

happy anniversaryVandaag is het 1 september en vandaag is het precies 4 jaar geleden dat ik mijn grote liefde trouwde.

Op deze zonnige dag 4 jaar geleden waren wij in Haarlem in het stadhuis en ten overstaan van onze dierbare familie en vrienden zeiden wij ‘ja’ tegen elkaar.

De 4 jaar tussen toen en nu waren in veel opzichten anders dan de jaren daarvoor. Ik kan hier een opsomming geven van wat er allemaal gebeurd is in de afgelopen jaren, maar we kregen 2 kinderen en daar is eigenlijk alles al mee gezegd. In het kort: de afgelopen 4 jaar waren vol en rijk en vreselijk intens maar holy shit we’re still married! Ik ben dankbaar voor de man die met mij voor- en tegenspoed deelt.

Happy anniversary, hunnie.

Dat gezegd hebbende: het is natuurlijk wel gewoon maandag! Tijd voor mamamaandag dus. Ik heb een paar mooie linkjes verzameld, dus klikkerdeklik!

Haters gonna hate. What’s a woman to do?
“I have a mantra: If you say things of consequence, there may be consequences. But the alternative is to be inconsequential,” the Op-Ed Project’s founder and CEO Katie Orenstein told me.

De gel eyeliners van Bobby Brown zijn mijn favoriet, maar ik neem ’s ochtends meestal niet de tijd om die aan te brengen. Mijn potloodje vind ik veel makkelijker, maar die blijft helaas lang niet zo goed zitten. Met tip #1 uit deze lijst met beauty hacks moet dat hopelijk verleden tijd zijn.

In mijn soon-to-be artikel over mijn minimalistische (lees: minieme) garderobe zul je zien dat ongeveer 90% uit zwarte kleding bestaat. Logisch dus dat ik gefascineerd was door dit artikel over het dragen van zwart.

Rijke mensen sporten, arme mensen gebruiken dieetpillen. Dit artikel legt uit wat de stress van armoede voor effect heeft op (onder andere) afvalpogingen.

Creatieve activiteiten met kleuters. 3, 4 en 5 wil ik zelf ook graag proberen. Deze stiften gaan dus vast in het mandje.

Een artikel over de capsule wardrobe. I’m in love.

What it’s like to be a woman aldus de geniale Amy Poehler.

Heb je ooit gehoord van de 5 talen der liefde? Ik dus ook niet, maar de test (die je hier kunt doen) laat je zien wat de taal is die jouw voorkeur heeft. Best wel handig, als je bijvoorbeeld tot de ontdekking komt dat de manier waarop jij je liefde uit net de manier is die voor je partner de minste betekenis heeft.

Voor de duidelijkheid: de lente is mijn absolute favoriete seizoen, maar de herfst heeft zeker voordelen. Zoals deze pumpkin spice latte.

Wij hebben 2 keer een show gezien van Cirque du Soleil, en 2 keer was ik enorm onder de indruk. Deze documentaire geeft een idee van wat het betekent om deel uit te maken van het circus.

 

(eigen afbeelding gebaseerd op deze leuke kaart van een verkoper op Etsy, die de kaart helaas niet meer verkoopt)

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie