Project Life update

Eerder heb ik al eens geschreven over hoe je met Project Life je leven kunt vastleggen en herinneringen kunt bewaren. Het idee achter Project Life is dat je juist de dagelijkse dingen vastlegt, de kleine dingen die je anders vergeet. Leuke uitspraken van je kinderen of hoe je dag eruitziet in die korte fase dat je een kleine baby hebt bijvoorbeeld. Ik maak vreselijk veel foto’s die mijn dagelijkse leven weergeven. Dat zijn meestal niet de foto’s die je gebruikt om een album mee te vullen, maar het is wel mijn leven en ik vind het nu al bijzonder om terug te kijken in mijn album hoe ons leven er vorig jaar uitzag. Juist het alledaagse maakt het zo bijzonder.

Als je wilt weten hoe je kunt beginnen met Project Life, kun je mijn eerdere post hier teruglezen. Omdat er toch wel veel mensen geïnteresseerd blijken te zijn, vandaag weer eens een update van hoe ik de afgelopen maanden heb gevuld. (Ik doe Project Life per maand, niet per week.) Zoals je kunt zien, gebruik ik vooral veel foto’s met een beetje tekst, en weinig andere dingen. Geen embellishments, geen stickers, stempels (alleen de letterstempels) of andere decoratie. Ik vind het gewoon niet mooi, maar je kunt het uiteraard zo doen als je zelf wilt!

Als je andere voorbeelden wilt zien, kun je je ook aanmelden voor de Project Life NL Facebook-groep.

Project Life update (4)Project Life update (5)Project Life update (6)Project Life update (3)

Project Life update (1)Project Life update (2)

Wie doet er nog meer Project Life? Ik vind het leuk om te zien wat andere maken, dus laat vooral een linkje achter in de comments!

P.S. Sorry voor de gelige waas op de foto’s en dat ze zo onscherp zijn. De app die ik gebruik om de tekst onleesbaar te maken, verandert iets aan de kwaliteit van de foto’s. Wordt aan gewerkt…

You may also like...

2 Responses

  1. Petra schreef:

    Wat leuk dat je je pagina’s weer eens deelt! En superlief linkje naar de PL NL groep op Facebook. Als oprichter en beheerder van deze community doe ik zelf natuurlijk ook al jaren aan Project Life. Superfijne hobby, die me na jaren nog steeds niet kan vervelen.

    • mamamanager schreef:

      Ha Petra, wat leuk je berichtje! Ik hoop zelf ook nog jaren met PL bezig te zijn…omdat het leuk is om te doen en om het resultaat natuurlijk! En de Facebook groep is zo fijn omdat je dan ook kunt zien hoe anderen het doen, erg leuk!

Geef een reactie