mamamaandag: geluksmomenten op deze stralende dag

Hoewel maandag nooit een lekker begin is van de week (liefst sla ik ‘m over) is het vandaag toevallig heerlijk weer en dat maakt deze maandag een stuk aantrekkelijker. Mocht je nog wel een boost kunnen gebruiken, klik dan hier door mijn favoriete links van afgelopen week.

Het is lente, en dat betekent dat je weer lekker buiten in het zonnetje kunt zitten. Of als het koud is, zoals nu nog, achter glas in het zonnetje. Met natuurlijk een grote kop koffie en je favoriete leesvoer. Dit zijn de beste boeken van 2013, volgens Maria Popova.

Het is nooit te laat om met goede gewoontes te starten. Meditatie staat bijvoorbeeld bovenaan mijn lijstje, al weet ik nooit zo goed hoe ik nou precies mijn gedachten uitzet. (Adem in, en uit…fruit halen, de boter is op…en in…straks even een nieuwe was in de machine…en uit.) Arianna Huffington, de oprichter van The Huffington Post en succesvolle zakenvrouw, leidt binnenkort een (gratis) 21-daagse online meditatiecursus en hoewel het er een beetje shabby uitziet, ben ik toch geïntrigeerd.

Voor koffieliefhebbers – such as myself – is De Koffiefilters een heerlijke inspiratiebron. Je leest er over de lekkerste koffierecepten, de leukste koffiespots en wat meer bijzondere manieren om koffie te zetten, zoals bijvoorbeeld met de Chemex.

Modelmorphosis. Een geweldige collectie foto’s waar je de transformatie ziet van modellen – met en zonder make-up.

Wist je dit? Kennelijk zijn er 4 kleuren die iedereen goed staan. Of, als je echt wilt weten welk kleurtype je bent, kijk je hier.

Voor wie geen Spotify-abonnement wil kopen, gebruik deze achterdeur naar eindeloos muziek luisteren via Youtube.

Een kindvriendelijke keuken bevat natuurlijk dit LEGO-bakje.

En tot slot: zo wil ik wel oud worden met mijn lief.

Heb een fantastische week!

-

You may also like...

4 Responses

  1. Liesje schreef:

    Wat een fijne links! Ik ben ze een voor een uitgebreid langsgegaan… Fijn!

    En wat een cadeautje hè, deze maandag? Voor jou ook een mooie week gewenst!

  2. astrid schreef:

    Wat een mooie foto weer!

Geef een reactie