Koningsdag 2015: wat is er waar te doen?

Volgende week maandag is het Koningsdag. Eén van de leukste feestdagen van het jaar vind ik altijd. De sfeer is overal goed, het is meestal lekker weer, en iedereens is relaxed. Vroeger ging ik eigenlijk altijd naar Amsterdam, om daar lekker rond te struinen, nu zoek ik activiteiten die mijn kinderen ook leuk vinden. Voor wie ook nog niet precies weet wat je gaat doen die dag, heb ik hier wat favorieten op een rijtje gezet.

Ga je naar Amsterdam, dan vind je hier de leukste kinderactiviteiten op een rijtje.

Wil je zelf verkopen op de vrijmarkt en heeft je kind een spaarrekening bij de Rabobank? Haal dan snel een gratis pakket op bij je lokale bank. In dit pakket zit onder andere een kassa en een rekenmachine, zodat je kind zich die dag een heuse winkelier voelt. :)
Wees er snel bij, want op = op!

Geen spullen te verkopen, maar toch geld verdienen? Ga koekjes bakken, of cupcakes, of verkoop limonade (of warme chocomel! Afhankelijk van het weer natuurlijk.) Check altijd even of het mag, niet overal zijn ze blij als je etenswaar verkoopt…
Niet zo’n bakker? Je kunt natuurlijk ook armbandjes haken, portretten tekenen of een liedje zingen. Of speur eens lekker door Pinterest voor nog meer ideeën!

Echt rijk worden? Volgens dit verhaal kun je het beste kroketten gaan bakken. Of je appartement verhuren, maar aan die tip heb je niets als je niet in Amsterdam woont. Ook Koffietijd heeft nog wat nuttige tips, zoals: zorg voor voldoende wisselgeld!

Hou je niet zo van al die drukte op de markt? Je kunt nu ook koopjes jagen bij online shop Asos, waar ze een heuse King’s day sale houden.

Wat gaan jullie doen? Ik hoor het graag als je goede tips hebt!

Om in de sfeer te komen, hier vast een plaatje van ons Teuntje met Koninginnedag 3 jaar geleden… :D

koningsdag 2015

 

 

Geef een reactie