wat kosten luiers

A Man with a MissionCreative Commons License Gordon via Compfight

De eerste jaren van het leven van je kind ontkom je er niet aan: luiers. Per kind verschoon je al gauw zo’n 5000 á 6000 luiers en dan loont het om eens kritisch naar de prijs te kijken.

Voorop staat natuurlijk dat de luier prettig is voor je kindje en geen irritatie veroorzaakt, dit kan per kind enorm verschillen. Maar denk niet dat de prijs iets over de kwaliteit hoeft te zeggen: de (veel goedkopere) luiers van Kruidvat of Albert Heijn komen ook regelmatig als beste uit de test en de luiers van de Aldi worden hier van begin af aan tot volle tevredenheid gebruikt.

Wil je weten waar je de goedkoopste luiers (en doekjes!) haalt? Op de recent vernieuwde site Wat kosten luiers? kun je makkelijk zoeken naar de goedkoopste luiers en de beste acties. Een beetje zorgvuldig kiezen scheelt al gauw honderden euro’s per jaar! Kijk, daar kun je dan weer lekker van uit eten.

1 reactie

  1. 28 oktober 2014

    […] nog kleintjes thuis hebben lopen (en te vaak luiers moeten verschonen!), is elke actie welkom. Ik schreef eerder al over die fijne vergelijkingssite, waar je kunt zien wat welke luiers waar kosten, maar vandaag heb […]

Geef een reactie