wat doe ik op de woensdagmiddag?

Is je inspiratie na de zoveelste kleurplaat ook op? Natuurlijk hoef je je kind niet te entertainen, maar samen iets ondernemen is (als het goed is) leuk voor jou én voor je kind. Wel kan het soms lastig zijn om iets te bedenken wat je samen kunt doen op de woensdagmiddag (of op een regenachtige zaterdag).

Gelukkig hoef je niet alles zelf te bedenken. Hieronder vind je links naar leuke websites boordevol inspiratie en kant-en-klare ideeën.

  1. Op de site van Jonge Gezinnen kun je je aanmelden voor WoeDoeMail, een wekelijkse nieuwsbrief met tips en ideeën voor de woensdagmiddag. Klik hier om je aan te melden.
  2. Pinterest is een inspiratieparadijs. Zoek op bijvoorbeeld ‘knutsel’ of ‘craft ideas’ en je vindt een wereld aan ideeën. Leuk voor iedereen: voor de gevorderde creatieveling maar ook zeker voor mama’s die een vliegtuigje vouwen al een hele prestatie vinden…
  3. Uitgekeken op de lokale speeltuin? Op DagjeWeg staan suggesties voor leuke uitjes. Je kunt zelf sorteren op onder andere regio of budget, dus voor ieder wat wils.

Heb je zelf een goede tip? Laat het weten in de comments!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie