een originele uitnodiging voor een eerste kinderfeestje

Onlangs vierden wij de vijfde verjaardag van onze grote kleine boef, en bij een vijfde verjaardag hoort natuurlijk ook… een eerste kinderfeestje.

Natuurlijk kon ik mij tijdens de voorbereidingen helemaal niet inhouden en zodoende heb ik na het bestuderen van de voltallige archieven van Pinterest uiteindelijk gekozen voor deze uitnodiging.

De uitnodiging ziet er ontzettend leuk uit, is origineel en enorm makkelijk te maken.

originele uitnodiging kinderfeestje

Eerst maakte ik een foto van Teun voor een effen muur, waarbij ik hem vroeg om te doen alsof hij heel hard ging blazen. Veel proberen en vele hilarische foto’s later zat daar gelukkig toch de winnaar bij en deze foto heb ik (na bewerking, uiteraard) vervolgens als fotokaart besteld.

Dit kan bij verschillende aanbieders, maar ik deed het bij Moo, waar ik ook mijn visitekaartjes koop en waar ik steeds enorm tevreden over ben geweest. Ik heb eerder wel eens bij Hema besteld en hoewel de kaarten van prima kwaliteit zijn, vind ik het zo enorm jammer dat er op de achterkant dan ‘Hema’ staat… dat wil ik dus liever niet.

Door de kaarten heb ik vervolgens een gaatje geslagen, en daar een ballon doorheen getrokken. (Wel eerst de kaarten schrijven, dat is makkelijker.)

Easy-peasy!

Geef een reactie