Kinderboekenweek!

Vandaag is de start van de Kinderboekenweek. Deze loopt van 2 t/m 13 oktober en staat in het thema van sport: Klaar voor de start!

Toen ik klein was, kregen wij elk jaar tijdens de Kinderboekenweek een boek. Een mooie traditie, en eentje die we door willen geven aan onze jongens. Omdat Teun volgende week ook zijn verjaardag viert en we hem niet willen overweldigen met cadeaus, krijgt hij geen extra boek. Hij krijgt al een boek voor z’n verjaardag. Oscar krijgt dit lieve boekje. We hebben de papa-versie hiervan heel veel aan Teun voorgelezen toen hij klein was, en hopelijk vindt Oscar deze net zo leuk. Het leuke aan de Kinderboekenweek is natuurlijk ook het Kinderboekenweekgeschenk! Dit jaar is dat Je bent super…Jan! van Harmen van Straaten. Die gaan we uiteraard ook inpakken, zodat Teun net als Oscar een boekje mag uitpakken!

Tip: misschien ga je al regelmatig naar de bibliotheek met je kids, maar deze week worden er op veel plekken extra activiteiten georganiseerd. Kijken dus! Wat doe jij rondom de Kinderboekenweek?

1 reactie

  1. Liesje schreef:

    Hier doen we nu nog niet zoveel aan de kinderboekenweek… Hoewel, ik zou er op uit kunnen trekken om een mooie nieuw voorleesboek met veel plaatjes te kopen om het kinderboekenweekgeschenk te bemachtigen…
    Ik lees dagelijks een boek voor… Ze snapt er waarschijnlijk nog niet veel van, maar ik vind het leuk om te doen en het is een mooie activiteit voor het slapengaan of als we even iets ‘rustigs’ willen doen.
    Mijn favorieten zijn Brammert & Tissie en de Puike Postbode!

Geef een reactie