mamamaandag: de leukste links

laarsjes in de regen stoplicht voetgangers

Ok, het is inmiddels dinsdag, maar… zo gaat dat. Die weken voor Sinterklaas zijn heerlijk en verrukkelijk, maar ook intens en vermoeiend. Ik ben blij dat de beste man weer op de stoomboot zit, zodat we nu lekker kunnen uitrusten uitkijken naar het volgende feest!

Vroeger thuis vierden we eigenlijk alleen Sinterklaas, pas later kwam Kerst. Sinterklaas was dus bij mij altijd favoriet, maar langzaamaan word ik steeds meer fan van Kerst… ik zal eerlijk toegeven dat ik in de auto steeds Skyradio aanzet zodat ik de hele dag naar Wham! en Mariah Carey kan luisteren… heeeerlijk! En nu we 5 december hebben gehad, kan ik er eindelijk ongegeneerd (nou ja…) aan toegeven.

Het is binnenkort tijd om weer lekker terug te kijken op het jaar en vooruit te kijken naar 2016, maar vandaag doen we nog gewoon rustig aan met de leukste links die ik de afgelopen tijd tegenkwam. Enjoy!

Prachtige posters van de planeten voor op de kamer van onze jongens.

De gore sekslevens van de grootste intellectuelen. Dit is bizar en intrigerend tegelijk.

En over porno gesproken…

En toen was er #saintwest.

Een artikel over de vrouw achter Kurt Vonnegut. Ik lees net voor het eerst één van zijn boeken (Slachthuis Vijf) en ik vind hem nu al fantastisch.

Ik wil ook een bohemian funk granny chic kerstboom!

Hoe ze in Noorwegen de koude donkere winter overleven.

Kun je van muziek genieten als je het niet eens bent met het gedrag van de muzikant?

Een hele mooie planner voor 2016 van Elise Blaha Cripe (één van mijn favoriete bloggers).

Een geweldig en enorm herkenbaar artikel over dat je kinderen zich voor je schamen. Zelfs als je een superhippe mama bent.

Heb jij ook zo’n zin om met de Kerstvakantie weer lekker bij je ouders op bezoek te gaan?

How to fake a clean house! Deze is voor mij geschreven.

De foto’s zijn van een dagje fotograferen in Leiden met fotovriendin Karin. Meer weten over mijn werk als fotograaf? Kijk hier.

You may also like...

Geef een reactie