geweldig nieuw kindercafé in Beverwijk

Zeker in deze tijd van het jaar is het ontzettend fijn als je een paar plekken kent waar je makkelijk met je kinderen naar toe kunt. In de gemiddelde La Place bijvoorbeeld is het niet erg als je kinderen iets luidruchtiger zijn, maar echt leuk voor kinderen is het er natuurlijk niet.

Daarom zijn wij al jaren ontzettend fan van Meneer Paprika in Haarlem: een geweldig leuk kindercafé met heerlijke koffie (en taartjes!) waarbij de tafeltjes rondom een grote treinbaan staan opgesteld. Jij kunt dus lekker aan de koffie terwijl je kinderen zich uitleven op het speelgoed. Deze plek is een absolute aanrader!

Maar helaas: wij wonen niet in Haarlem, en dat maakt het wel altijd iets lastiger om er naar toe te gaan. Nu heb ik echter gelukkig een nieuw kindercafé ontdekt in Beverwijk, en dit zit zowaar op onze fietsroute naar school. Alsof het voor ons gemaakt is.

Ik was er gisteren voor een verwarmend kopje koffie na een frisse wandeling in het naastgelegen bos.

geweldig nieuw kindercafé geweldig nieuw kindercafé

In het prachtige pand waar eerst restaurant Westerhout was gevestigd, is nu een geheel vernieuwd concept opgebouwd, wat ontzettend geschikt is voor kinderen. Het nieuwe restaurant De Smaeckkamer is nog steeds een restaurant, maar het is ook een ontzettend mooie plek voor een kopje koffie of om er te lunchen, en de kinderen kunnen er vrijelijk spelen in een prachtige en ruim opgezette speelkamer.

Bovendien vertelde de jongen die onze koffie bracht dat er plannen zijn voor een natuurspeeltuin én voor een oppasdienst in de zomer (jeeeeh!). Kun jij dus lekker met een wijntje op het terras terwijl er iemand anders op je kinderen past. Wat een luxe!

de smaeckkamer de smaeckkamer de smaeckkamer

(De restaurantfoto’s zijn van mijn telefoon, maar je krijgt zo wel een indruk van het schitterende interieur.)

Woon je in (de buurt van) Beverwijk? Dan kan ik je de Smaeckkamer zeker aanraden. Je kunt het prima combineren met een wandeling door het bos of een bezoekje aan de vlakbij gelegen kinderboerderij.

Geef een reactie