appels plukken op de Olmenhorst

Het is herfstvakantie… lekker bijkomen van de eerste weken school en weer opladen voor de nieuwe periode. Het leek me altijd wat overdreven, zo veel vakanties en vrije dagen in een gemiddeld schooljaar, maar ik merk aan mijn kind dat hij het nodig heeft. Kennelijk is het toch vrij intensief voor die kleine koppies, want ze moeten er echt van bijkomen.

Er wordt dus ook veel geslapen deze week (verplichte middagdutjes, ja, ook als je al 5 bent) en daarnaast proberen we lekker te genieten van de laatste buitenactiviteiten. Zo waren wij gisteren te vinden op landgoed De Olmenhorst, waar je zelf appels kunt plukken. Regenlaarzen aan en genoeg contant geld mee voor de appels (je kunt er niet pinnen).

Wij maken vandaag lekker appeltaart!

appels plukken op de olmenhorst appels plukken op de olmenhorst appels plukken op de olmenhorst appels plukken op de olmenhorst appels plukken op de olmenhorst appels plukken op de olmenhorst

meer info: Landgoed De Olmenhorst

2 Responses

  1. Marijke schreef:

    Heerlijk op de Olmenhorst! En hopelijk genoten van je appeltaart!

Geef een reactie