gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)

Hebben jullie een fijne Koningsdag gevierd? Wij gebruikten het lange weekend voor een spontaan tripje richting familie. Ongeplande dagjes weg zijn altijd het leukst. Opa & oma bleken niet thuis, maar op bezoek bij mijn oma, waar nog meer familie op visite was. Een onverwacht en fijn weerzien. Bovendien ontdekten we toevallig dat de poes van mijn oom en tante net een nestje had gekregen… En wij waren al een poos op zoek naar lieve katten om aan ons huishouden toe te voegen.

We mochten meteen mee kijken en we hebben 2 lieve poesjes uitgezocht, eentje rood en eentje rossig. Over een paar weken mogen we ze ophalen! Tot die tijd moeten we het nog even met de foto’s doen. Ik maakte deze foto’s van de dag.

gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-2 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-3

gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-4 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-5 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-6 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-7

gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-8 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-9 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-10 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-11 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-12 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-14

gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-15 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-17 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-18

gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-19 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-20 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-22 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-23 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-24 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-25 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-26

gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-27 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-28 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-29 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-30  gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-32

gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-33 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-34 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-35 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-37 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-39 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-40 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-41 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-43 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-44 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-46 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-47 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-49

gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-52

gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-53 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-55 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-56 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-57 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-58 gezinsuitbreiding (een fotodocumentaire)-61

De foto van mijn moeder werd gemaakt door manlief. Meer info over fotodocumentaires? Hier lees je meer over mijn werk als fotograaf.

4 Responses

  1. Esther schreef:

    Bijzonder Mooi!

  2. Sanne schreef:

    Wat mooi! Ziet er uit als een heel geslaagd uitje. :)

Geef een reactie