met deze app werk je thuis veel lekkerder

Zoals jullie misschien weten, werk ik vanuit huis. Overdag is dat dus tijdens het middagdutje van de kleine man, en verder doe ik het meeste ’s avonds. Maar zo alleen in een stil kantoor dwalen mijn gedachten toch regelmatig af… en zelfs met mijn Spotify playlist vol klassieke muziek die de concentratie zogenaamd verhoogt, wil het nog niet altijd lukken.

2015-02-02 09.44.55

Sinds kort heb ik daar echter iets op gevonden! De app (Android en iOS) en website Coffitivity, met achtergrondgeluiden vanuit een coffee shop. Inderdaad ja, je hoort gestommel, mensen kletsen, espresso-apparaten. Dat lijkt misschien vervelend, maar het werkt heerlijk. Geen herkenbare muziek waar je vrolijk of verdrietig van word, gewoon lekkere monotone ruis.

Er moet toch een reden zijn dat men zo lekker werkt in een coffee shop? Misschien is het de koffie, maar misschien zijn het wel de geluiden.

Ga je het uitproberen? En?

Laat me weten wat je vindt!

5 reacties

  1. Francesca schreef:

    Ik ga het proberen! Morgen voor het eerst in jaren alleen thuis en moet in aan mijn plannen werken. Ben benieuwd!

  2. Mama Marijke schreef:

    Wat leuk! Ik werk altijd primary de radio aan. Laat me eerder afleiden door social media. Maar vind het idee wel echt heel leuk. Ga hem onthouden voor anderen. Kan ik ook een goede tip geven….

  3. Miranda schreef:

    Klinkt heel logisch, ga het volgende week zeker even uitproberen!

  4. Even ter informatie maar deze is een stuk uitgebreider (maar incl coffee corner) http://www.noisli.com/
    regen, trein, coffee, onweer, wind etc… (en een stukje chromotherapy)

Geef een reactie