het is 2015

333-w750Het is 2015. Zo’n begin van het nieuwe jaar vraagt om een overdenking, vind ik. Een terugblik op het vorige jaar en een vooruitkijken op het nieuwe. Bij deze dus.

Aan het eind van het jaar laat WordPress mij zien hoe het jaar er (online) voor mij uitzag. Je weet wel, de statistieken, de meest populaire berichten, dat soort dingen. Op zich niet bijster interessant, maar toch leuk. Ik zal u niet langer in spanning houden.

Mijn blog, mijn persoonlijke verhaal, is afgelopen jaar ongeveer 16.000 keer bekeken. Door bezoekers uit 78 landen. Dat laatste lijkt mij wat bijzonder, aangezien ik toch in het Nederlands schrijf en dat, voor zover ik weet, toch alleen in Nederland de voertaal is. Maar dat eerste feitje, die 16.000, die vind ik eigenlijk nog specialer. Er hebben afgelopen jaar zo’n 16.000 keer mensen naar mijn site gekeken.

Daar ben ik dus wel even stil van. En het motiveert ook, dat getal. Want hoewel ik niet altijd even regelmatig nieuwe artikelen plaats, wil ik wel altijd blijven schrijven. Om de reacties die ik krijg, de nieuwe contacten die ik maak en het feit dat ik mijn leven kan delen, helemaal zoals ik het zelf wil.

Dank, lieve lezers. Dank voor het lezen, dank dat ik niet alleen ben, dank voor het terugkomen.

Het is 2015, laat het een fantastisch jaar zijn.

Liefs!

Geef een reactie