mamamaandag: laad me

Maandag! Een nieuwe dag, een nieuwe week, en de laatste week vòòr de herfstvakantie voor veel gezinnen.

Er is duidelijk een omslag geweest afgelopen weekend. De herfst is nu duidelijk begonnen, we nemen afscheid van het mooie weer, ik haal mijn energielamp weer tevoorschijn, de kaarsjes komen weer uit de kast en de pepernoten liggen nota bene alweer in de winkel. Nu is het moment om even extra goed voor jezelf te zorgen, zodat je gezond en uitgerust aan de komende drukke maanden kunt beginnen. Doe net als ik, een lekker dagje sauna, of ga eens onder zonnebank. Of pak een grote mok dampende thee en ga er even lekker voor zitten: de linkjes van deze week!

mamamaandag laad meBovenstaande afbeelding en gedicht komen van de site van Merel Morre, stadsdichter van Eindhoven. Neem eens een kijkje, dat is zeker de moeite waard.

Eigenlijk ben ik al een poosje op zoek naar een mooie rugzak. Ik vind die van O my bag erg mooi maar wat vinden jullie van deze retro coole versie?

De impact van een scheiding op een kind (/via Linda Nieuws)

Broccoli & cheddar uit de oven

Ontluisterend animatiefilmpje over de relatie tussen mens en natuur

Maar het is gelukkig niet allemaal dood en verdoemenis

Op de camping ontbeten wij met overgebleven pizza, opgewarmd op ons gasbrandertje. Hier lees je hoe je pizza ook de volgende dag nog lekker is.

Wees trots op je lijf… als voorbeeld voor je kinderen. Ook als je geen dochters hebt.

Succes nog even deze laatste week voor de herfstvakantie… fijne week!

Gedicht van Merel Morre, opgemaakt door Mariska Berrevoets. (/via Club van relaxte moeders)

You may also like...

Geef een reactie