mamamaandag: happy things

mamamaandag

School is alweer een week geleden begonnen en het leven lijkt weer in een wat rustiger ritme te zijn gekomen, ook al gaat er bij ons nog niemand naar school. Wel kregen wij vorige week een kaartje van school om onze oudste welkom te heten en uit te nodigen voor de wendagen. Kees vertelt aan iedereen die het wil horen hoe zijn juffen heten en hij lijkt er zin in te hebben, vooral ook omdat al zijn vriendjes uit de buurt nu overdag weer gewoon op school zijn en hij dus niemand heeft om mee te spelen.

mamamaandag mamamaandag

Kees is nog altijd niet zindelijk, wat de zaken wel enigszins bemoeilijkt, om het maar zachtjes uit te drukken. Wij zijn vorige week weer begonnen met poging zoveel en het lijkt ietsje beter te gaan deze keer, al blijft het lastig omdat het Kees zelf echt helemaal niet interesseert. Ik lees overal dat je vooral positief moet blijven en niet mag bestraffen, maar dat is lastig als meneer gewoon willens en wetens alles laat lopen. We weten inmiddels dat hij het kan, dus daar ligt het niet aan. Hij wil gewoon niet, wat dus betekent dat we hem echt moeten dwingen naar de wc te gaan, ook al is hij druk aan het spelen.

mamamaandag

Vandaag is mamamaandag dus ik heb weer wat fijne links voor jullie. Geniet ervan!

When in doubt, err on the side of fun. Lessen over bloggen.

Believe in your selfie. Ik weet niet of dit heel grappig of eigenlijk heel triest is…

Ik eet heus fruit en groente, maar deze foto’s geven je een idee van hoeveel je eigenlijk zou moeten eten. Tijd om onze intake wat te verhogen.

Ik heb voorgesteld een klimmuur langs ons huis te maken, maar manlief was niet enthousiast. Tsssss….

Where your passion meets their need, that is your calling. Ik werd geraakt door deze quote uit weer een mooi artikel van het blog Unfiltered.

Een hoopvol bericht voor bloggers die hun geld willen verdienen met een blog. Je hoeft jezelf niet over te geven aan adverteerders (zeg ik terwijl er advertenties op deze pagina staan, dat weet ik. Ahum, ik zoek nog naar de juiste balans.)

Tot slot wil ik jullie deze meegeven. Een overheerlijk recept voor cinnamon rolls dat ik laatst heb uitgeprobeerd en dat genoeg maakt om jezelf en al je buren mee blij te maken.

Heb een fijne week!

You may also like...

Geef een reactie