mamamaandag: laatste week

De laatste week voor de vakantie…in elk geval in onze contreien. Niet dat onze jongens al echt iets te maken hebben met school of schoolvakantie, maar het idee leeft toch. Vooral omdat de vriendjes van Kees wel allemaal naar school gaan. En al vrij gauw na de vakantie mag hij zelf naar school… een spannende tijd! Bovendien hebben we er nu toch mee te maken, want de allerbeste vriendjes van Kees gaan maar liefst 6 weken op vakantie. Dat wordt dus een hele lange zomer…

Wij gaan niet op vakantie, maar we hebben wel een geweldig festival voor de boeg. Even lekker uitrusten, ahum. Maar ach, een feestje wordt het wel. En als we daarna thuis komen, kunnen we weer vol aan de bak in huis, want we gaan flink door met de verbouwing. Ach, je moet wat te doen hebben.

mamamaandag laatste week mamamaandag laatste week mamamaandag laatste weekmamamaandag laatste week

Nu eerst wat fijne linkjes die ik afgelopen week tegenkwam.

Ja hoor, na vorige week kwam deze weer lekker binnen… een artikel over hoe je je geduld bewaart als ouder. Niet altijd even makkelijk, maar zo de moeite waard. Ik blijf proberen.

Dit is het prachtige blog van mama Jacqui, die een paar weken geleden ineens haar zoontje verloor. Ze schrijft heel moedig door over hun leven zonder Ryan, en ik zit elke keer weer met tranen te lezen.

Een interessant verhaal over keeping a low profile online.

Made me laugh.

Een geweldig overzicht van altijd-handige how-to’s.

Fijne week!

 

You may also like...

1 Response

  1. Arlinde schreef:

    Ik vind die foto van het handje in het bord zo mooi. En ik hoop dat je echt gaat genieten van deze zomer. Misschien geniet je al heel hard!

Geef een reactie