mamamaandag: inspiration only!

Goedenavond! Ineens was de vrijdag voorbij…en het weekend voorbij, en de maandag ook alweer bijna voorbij! Daar gaat mijn hele blogritme… maar gelukkig nog net op de valreep. Wij hadden wederom een razend druk weekend. Goed nieuws… onze slaapkamer is bijna af. Alleen nog de details….zo zag het er zaterdag uit.

mamamaandag inspiration only

Nu nog een nieuw lampje hier en daar, wat spullen opruimen… het eind is nabij! Om vervolgens over een maand een ander hulpbehoevend deel van ons huis te gaan verbouwen… Maar dat komt later! First things first: Mamamaandag! Vandaag zit er niks luchtigs bij, maar ik hoop wel dat als je alles kijkt en leest met nieuwe inspiratie aan de volgende dag kunt beginnen.

Laci Green vertelt over sex objectificationAnd she nails it.

Er is werk te doen. Geweldige speech van Harvard Business School graduate.

En deze is ook zo de moeite waard: over leven met een telefoon, en hoe we ook zonder kunnen. Ik wil het wel proberen, die mobile cleanse. Wie doet er met me mee?

En weer een fantastisch artikel over opvoeden. Het opvoeden dat zo ontzettend moeilijk kan zijn, frustrerend en vermoeiend…terwijl een andere invalshoek en je volle aandacht (geen telefoon!) al wonderen kunnen verrichten.

Slaap lekker!

You may also like...

1 Response

  1. arlinde schreef:

    Ik ga de linkjes nog een keer volgen. Dank je wel voor je blog.

Geef een reactie