mamamaandag: oh joy!

097

Het is zomer, of in ieder geval, het lijkt zomer, en ik doe hard mijn best om daar elke seconde van te genieten. Liever dus niet teveel achter de computer, maar mocht je toch even naar binnen willen en wat door het web willen klikken: hieronder vind je weer wat fijne linkjes om je te verbazen en te verwonderen.

Ik verslind artikelen over succesvol ondernemerschap. De meeste lijken uiteraard op elkaar, maar deze bevat 4 simpele mantra’s die ook voor niet-ondernemers van toepassing zijn.

Wow. De wetenschap achter de muziek die kippenvel veroorzaakt.

Prachtige foto’s van NASA.

Met 2 kleine kinderen is mijn huis een verzamelplaats van poepluiers, kleffe stukjes brood en verdwaald speelgoed, en hoe langer de dag duurt, hoe minder ik daar tegen kan. Soms hoor ik mezelf zuchten en klagen en dat is nou niet iets waar ik bepaald trots op ben. Dit boek is al een paar jaar oud, maar ik las er laatst iets over en misschien ga ik het hier ook maar eens implementeren: in 21 dagen stoppen met klagen.

Binnenkort opent Alain de Botton de School of Life in Amsterdam (en ik ben erbij! Wie gaat nog meer?). Alain de Botton is een filosoof die op een hele toegankelijke manier de actualiteit van intelligent commentaar voorziet. Zoals hier, waar hij vertelt over onze groeiende verslaving aan news updates. (Facebook, anyone?)

Laverne Cox, die geweldige actrice uit die geweldige serie Orange is the new Black (op Netflix. In juni start seizoen 2.) is apparently the next big thing. Interessant verhaal, over gender, transseksuelen en de stereotype angry black woman.

Een verhaal over back stage and front stage, of over de achterkant van glamour. What you see is niet altijd what you get.

Onze flesopener ging stuk, dus moest er een nieuwe komen. Aangezien de husband niet vies is van kekke gadgets, is deze besteld. Opent alles behalve deuren. Als het aan mij lag, had ik liever deze prachtige design-variant gehad.

Als je vader bij DreamWorks werkt, ben jij uiteraard de ster in dit soort geweldige filmpjes.

Leuk om te zien: wat mensen van over de hele wereld eten op een dag.

En als we het dan toch over eten hebben: zo zien 2000 calorieën eruit.

Fijne dag!

You may also like...

Geef een reactie